Makelaarsbalie

Mijn Makelaarsbalie

Bel mij nu

MAKELAARSBALIE

OVER ONS
HET CONCEPT
BEREIKBAARHEID
TARIEVEN

WONINGEN

WONINGAANBOD
AANKOOPMAKELAAR
AANMELDEN

DIENSTEN

TAXATIE
HYPOTHEEK/VERZEKERINGEN
AANVULLENDE DIENSTEN

OVERIGE

CONTACT
ERVARINGEN
VEEL GESTELDE VRAGEN

ZOEKEN  |  BLADEREN

LAATST BEKEKEN  |  FAVORIETEN

Villa PLASMOLEN te koop - Zevenbergseweg 14 PLASMOLEN

Zevenbergseweg 14

6586 AJ PLASMOLEN

€ 275.000 k.k. | maandlasten vanaf € 535,-

VERKOPEND MAKELAAR: Makelaarsbalie NVM internetmakelaar

Zevenbergseweg 14 PLASMOLEN toevoegen aan favorieten Reageren op Zevenbergseweg 14 PLASMOLEN

Op een unieke locatie temidden van natuur en recreatie, aan de voet van de Sint Jansberg, bieden wij te koop aan een vrijstaande woning gelegen aan de
Zevenbergseweg 14 te Plasmolen.

De karakteristieke woning dateert oorspronkelijk uit de jaren ’70. Het is een vrij gelegen, woning annex werkplaats en kantoor.

Het is gelegen aan de noordzijde van het recreatiegebied Mookerplas, nabij natuurgebied de Zevenbergen. Het plekje, de woning en de omgeving bieden vele mogelijkheden om hier prachtig te wonen en om te recreëren. U kunt hier zwemmen, varen, ultiem ontspannen, genieten van de natuurlijke omgeving en wonen in een karakteristieke woning.

De woning is gelegen aan een rustige weg (alleen voor bestemmingsverkeer) in het buitengebied van de gemeente Mook en Middelaar, vlakbij het dorpje Plasmolen, aan de rand van recreatiegebied Mookerplas. Dit prachtige natuurrijke recreatiegebied biedt tal van recreatievoorzieningen, waaronder stranden, een strandpaviljoen en verschillende jachthavens. De dorpen Plasmolen, Milsbeek en Groesbeek bevinden zich op korte afstand, respectievelijk 2, 8 en 25 minuten fietsen vanaf de woning. Met de auto bent u binnen 15 minuten in Groesbeek. Daarmee is een ruim aanbod aan voorzieningen en activiteiten om de hoek, zoals een divers winkelaanbod (o.a. meerdere supermarkten en lokale ondernemers), actief verenigingsleven, veelzijdige sportclubs, evenementen, basisscholen, kerken, huisartsen, apotheken en warenmarkten. Dit alles is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving in het Rijk van Nijmegen, met vele kilometers wandel- en fietsroutes.

Wanneer u ondanks de prachtige omgeving met het rijke aanbod aan voorzieningen toch de behoefte heeft om verder te reizen, dan bevindt de op-/afrit van de Rijksweg N271 zich op slechts 2 minuten rijden met de auto, waardoor u binnen 20 minuten in het historische centrum van Nijmegen staat.

Omschrijving
Begane grond
Na binnenkomst komt u via een hal binnen in de woonkamer. De woonkamer staat in verbinding met een halfverdiepte kelder met daarop een aantal vertrekken: Keuken en een hal die toegang geeft tot drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.
Naast de woonkamer bevindt zich een kamer die nu in gebruik is als kantoor. Het kantoor staat vervolgens in verbinding, via een hal, met een garage/magazijn. Deze garage/magazijn is deels voorzien van een verdieping en deels van een vide/berging.
Rondom de woning ligt een goed onderhouden tuin. Het perceel met woonbestemming heeft een omvang van 2.300 m2. Een groter perceel is bespreekbaar.

Tuin
Rondom de woning ligt een goed onderhouden tuin. Het perceel met woonbestemming heeft een omvang van 2.300 m2. Een groter perceel is bespreekbaar.

Bijzonderheden
Het grondvlak van het pand is circa 314 m². Rondom het huis bevindt zich een ingerichte tuin in een natuurrijke omgeving. Het perceel wordt in erfpacht (de erfpachtcanon per jaar bedraagt E 12.500, prijspeil 1-1-2017 en is fiscaal aftrekbaar) uitgegeven en heeft een omvang van ca. 2.300 m2, waarbij de uiteindelijke begrenzing in overleg plaatsvindt (uitbreiding is bespreekbaar).

Garage
De woning beschikt over een zeer ruimte garage die vanuit de woning bereikbaar is.

Aangeboden door: Makelaarsbalie NVM internetmakelaar | Dhr. Team Makelaarsbalie | Tel. 013-8 200 900 | Meer informatie >

DOWNLOAD DE BROCHURE VAN DEZE WONING

Brochure Zevenbergseweg 14 PLASMOLEN downloaden Zevenbergseweg 14 PLASMOLEN doorsturen

Overzicht

Omschrijving

Kenmerken

Foto's

Woonclip / Diashow

Kaart

Download brochure

Bezichtiging aanvragen


Algemeen

Wie is Makelaarsbalie
Huis zelf verkopen zonder makelaar
Tarieven Makelaarsbalie
Openingstijden en Bereikbaarheid
Waarom zelf je woning verkopen
Waarom zijn jullie zo goedkoop

Huis zelf verkopen

Huis zelf verkopen
Foto's maken
Aanmelden bij Makelaarsbalie
Bezichtigingen
Huis verkoop klaar maken
Documenten verzamelen

Huis zelf verkopen (vervolg)

Huis verkopen
Aangename temperatuur in huis
Sociale media
Open huis
Promolabel en Tophuis
Tuin/Balkon

Overige

Meest gestelde vragen
Goedkope Aankoopmakelaar
Contact gegevens Makelaarsbalie
Overdrachtsbelasting
Ervaringen
Huis verkopen Amsterdam

NIEUWS

Koper wil goedkoper wonen
Open huis september 2017
Amsterdam verlaagt grondprijs
Aanmelden OHR
De goedkoopste?
AVG en Privacy

Uw woning wordt o.a. vermeld op Funda - Zoek alle Huizen - Dimo - Huislijn en Jaap!

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACY STATEMENT

DISCLAIMER
SITEMAP

VOORWAARDEN NVM

Hosted by Unique | Design by Eyeworx